Orpheus kijkt om

Jacques Klöters, Cor Bakker, Alex Klaasen, Erik van Muiswinkel e.a.
Het mooiste van 60 jaar cabaret en kleinkunst
za 15 mrt 2025
za 15 mrt 2025

Op 12 maart 2025 blaast Orpheus 60 kaarsjes uit. En wat is er in 60 jaar veel gebeurd. En dus: Orpheus Kijkt Om. Niet naar alles wat ooit gebeurde, maar naar 60 jaar cabaret en kleinkunst. Een oer-Hollands fenomeen met een rijke traditie in Orpheus.

Radiopresentator en voormalig Don Quishocking cabaretier Jacques Klöters presenteert deze speciaal voor Orpheus samengestelde terugblik op de rijke Nederlandse cabaret en kleinkunst geschiedenis. Verwacht mooie liedjes, anekdotes en optredens van onder andere zangeres en musicalster Noortje Herlaar, cabaretier en zanger Alex Klaasen, cabaretier en acteur Erik van Muiswinkel, cabaretier Patrick Nederkoorn en acteur, zanger en cabaretier Rob van de Meeberg.

Cor Bakker en zijn band zorgen voor de muzikale begeleiding. Het belooft een feest van herkenning te worden; een ode aan iedereen die je de afgelopen decennia in het theater liet schateren en schuddebuiken. En je soms een spiegel voor hield. Deze feestelijke en nu al legendarische middag of avond wil je niet missen!